16

Dec 10

Noul sistem de operare Android ‘GingerBread’ vine cu suport pentru VOIP si Plati cu Mobilul

gingerbread Google a lansat pe 6 decembrie ultima versiune a androidului pentru          mobil, denumita Android 2.3 sau „GingerBread”. Noul update include  suport  pentru platile cu mobilul, VoIP, copy si paste rapid, suport pentru  camere  multiple(pentru aplicatile de videoconferinta) si îmbunatatirea de  gestionare a energiei(power management).
Google spune ca noul sistem de operare o sa faca telefoanele care ruleaza      Android sa mearga mai bine decat precedentele. Primul telefon care o sa          functioneze cu Android Gingerbread este Samsung Nexus 2.

Suport pentru plati mobile
Dupa cum era asteptat, Gingerbread permite noilor telefoane sa faca plati mobile, adaugand suport pentru chipurile NFC(near field communication). Chipurile NFC pot transforma telefonul tau intr-un card de credit. De exemplu, un utilizator poate intra intr-un magazin, trece telefonul peste un senzor NFC si plateste ce a cumparat fara sa mai foloseasca cardul sau bani.

Copy, Paste printr-o atingere
Folosind Android 2.3, utilizatorii pot apasa si mentine pe o portiune de text, apoi sa copieze textul in clipboard pentru o adaugare ulterioara.

Camere Multiple
Android ofera suport pentru utilizatorii de telefoane cu mai mult camere.
Sursa

Pe aceeaşi tema

  • Nu au fost gasite posturi pe aceeasi tema

No comments yet, be the first.

Lasă un răspuns