31

Dec 11

Mesaje si urari de anul nou revelion

Mesaje si urari de anunl nou revelion

Poveste de Sarbatori
Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Gand de Anul Nou
De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

Mesaj de Anul Nou
Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

La multi ani 2012
Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!

Cadou de Revelion
Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

Urari de Revelion
In anul care vine imi doresc sa am alaturi numai persoane fericite. Stiu ca dorinta mi se va implini si mai stiu ca meriti sa fii fericit(a). Hai sa ne bucuram impreuna de anul ce vine intr-o atmosfera plina de armonie si iubire! La multi ani!

Sufletul tau
Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace. iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie. iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite… LA MULŢI ANI!

Catelus cu parul cret
Căţeluş cu părul creţ.
să ai jeep-ul în coteţ .
să ai vilă cu piscina
pe Madonna că vecina
o lopată pentru bani

LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!

Un an nou fericit
La mulţi ani cu veselie. sănătate pe vecie. casa plină de bucate. dragoste pe săturate. bani la greu. noroc cu carul. ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!

Sincere urari
Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleeasi! Sănătate. Bani. Iubire de la un prieten sincer.La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!!

Urari pentru parinti
Tată bun. mama iubită.
Azi e ziua potrivită
Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate.
Un an nou cu sănătate.
Voie bună. trăi uşor.
Bucurie şi mult spor.
La Mulţi Ani!

Cumpana dintre ani
E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Lasati la o parte
Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!

 

 

Pe aceeaşi tema

No comments yet, be the first.

Lasă un răspuns